0546 - 869 094 [email protected]
Als er iets is waar ik als musicus/zangeres en tevens reisleidster opera- en concertreizen trots op ben is het “het tot leven brengen” van een eigen reisorganisatie . Een organisatie die als rode draad mijn liefde voor mijn prachtige zangersvak gaat uitdragen. 40 Jaar podium artieste/zangpedagoge , en tevens 14 jaar ervaring als reisleidster opera- en concertreizen maken deze nieuwste ontwikkeling mogelijk. In samenwerking met Reisbureau Hans Kroeze Tubbergen is met grote vreugde toegevoegd aan mijn onderneming:

Koorreizen op maat – Actieve muziekreizen

– Wilt u een uitje met uw koor, maar het liefst alles verzorgd, zodat u alleen maar hoeft te genieten?
– Wilt u als koor een concert tour maken naar een prachtige stad of streek, ergens een optreden verzorgen?
– Wilt u als groep een verzorgde muzikale dagtocht inclusief voorstelling?
– Wilt u als groep verzorgd op reis met als rode draad Kunst en Cultuur?

Ik neem u mee naar de wereld van mijn prachtige vak, van de zangkunst, de muze. Ik laat u de magie van muziektheater voelen en beleven, in mijn lezingen vertel ik u over de STEM, het zangersvak, de achtergronden van de muziekvoorstellingen, en optioneel kunt u een workshop ZANG/EXPRESSIE/THEATER boeken, waarin u zelf actief zult worden onder mijn leiding. Voelen en beleven wat muziektheater inhoudt, hoe leuk is dat? Ik laat u genieten van mooie concertzalen, waar uw oren gestreeld zullen worden door prachtige orkesten of kooruitvoeringen, ik laat u kennis maken met mooie steden, streken en cultuurgoed. En laten we dan tot slot culinair genot zeker ook laten “meeklinken”.

Daarom is de combinatie van mijn vakmanschap en reisleidster zijn zo uniek te noemen en de sleutel voor een mooi nieuw product. Als specialisten zich bundelen ontstaat er iets moois. Uw meerdaagse reizen of dagtochten worden door ons vakkundig en op maat samengesteld.

Op maat, in de maat, maatwerk: in 3/4 maat zwieren we de toekomst in!! Heerlijk! Gaat u mee?