Als er iets is waar ik als musicus/zangeres en tevens reisleidster opera- en concertreizen trots op ben is het “het tot leven brengen” van een eigen reisorganisatie . Een organisatie die als rode draad mijn liefde voor mijn prachtige zangersvak gaat uitdragen. 40 Jaar podium artieste/zangpedagoge , en tevens 14 jaar ervaring als reisleidster opera- en concertreizen maken deze nieuwste ontwikkeling mogelijk. In samenwerking met Reisbureau Hans Kroeze Tubbergen is met grote vreugde toegevoegd aan mijn onderneming:

Koorreizen op maat – Actieve muziekreizen

– Wilt u een uitje met uw koor, maar het liefst alles verzorgd, zodat u alleen maar hoeft te genieten?
– Wilt u als koor een concert tour maken naar een prachtige stad of streek, ergens een optreden verzorgen?
– Wilt u als groep een verzorgde muzikale dagtocht inclusief voorstelling?
– Wilt u als groep verzorgd op reis met als rode draad Kunst en Cultuur?

Ik neem u mee naar de wereld van mijn prachtige vak, van de zangkunst, de muze. Ik laat u de magie van muziektheater voelen en beleven, in mijn lezingen vertel ik u over de STEM, het zangersvak, de achtergronden van de muziekvoorstellingen, en optioneel kunt u een workshop ZANG/EXPRESSIE/THEATER boeken, waarin u zelf actief zult worden onder mijn leiding. Voelen en beleven wat muziektheater inhoudt, hoe leuk is dat? Ik laat u genieten van mooie concertzalen, waar uw oren gestreeld zullen worden door prachtige orkesten of kooruitvoeringen, ik laat u kennis maken met mooie steden, streken en cultuurgoed. En laten we dan tot slot culinair genot zeker ook laten “meeklinken”.

Daarom is de combinatie van mijn vakmanschap en reisleidster zijn zo uniek te noemen en de sleutel voor een mooi nieuw product. Als specialisten zich bundelen ontstaat er iets moois. Uw meerdaagse reizen of dagtochten worden door ons vakkundig en op maat samengesteld.

Op maat, in de maat, maatwerk: in 3/4 maat zwieren we de toekomst in!! Heerlijk! Gaat u mee?

Cadeaubon Zangles

U kiest een origineel cadeau voor iemand die:

  • U dierbaar is en die u de zangles van harte gunt..... 
  • Omdat u weet dat leren zingen een reeds lang gekoesterde wens is van iemand.....
  • Omdat u weet dat het duwtje in de rug op weg naar een eerste kennismaking met zingen wel gebruikt kan worden.....
  • Omdat u vindt dat iemand zichzelf dat niet zo makkelijk zou gunnen......
  • Omdat u weet dat dit cadeau gewoon op de allerbeste plek terecht zal komen......

Zingen maakt gelukkig, zingen verrijkt jezelf, zingen is een ontdekkingsreis, zingen houdt gezond, zingen is in verbinding staan met het mooiste deel van jezelf.

Een zangles cadeaubon ter waarde van € 25,= geeft recht op het volgen van één zangles van een half uur.

U kunt de bon bestellen door uw gegevens achter te laten op het contactformulier, of u stuurt een e-mail naar anjalankamp.fleringen@gmail.comTelefonisch bestellen kan ook via tel. nr. 0546 869 094

 

Zangles Cadeaubon aanvragen

11 + 11 =