0546 - 869 094 [email protected]
Workshop “Zingen in het mooie Twentse land”

Een ┬áprogramma vol verrassingen met “zingen” als hoofdmenu, opent alle harten, verlost alle klank die je wezenlijk bent, en laat je kwinkeleren zoals elke vogel in mijn voortuin dat van nature doet. Hij vraagt zich niets af, hij geeft zich gewoon over… en bejubelt zijn bestaan!

Remmingen afleggen, durven stromen, geluk voelen , dansen van vreugde, vrij zijn, klinken zoals je bent! De muziek in jou neemt het woord. Je zingt zoals je gebekt bent.

Kom je ook kwinkeleren?
Met culinaire verwennerij, mooie muziek, leuke mensen, goede gesprekken, zingen in de natuur, perfecte voorwaarden om tot klinken te komen!!
Je hoeft geen zangtalent te zijn om deze workshop te willen volgen, alleen de moed hebben om jezelf over te geven aan de kracht van muziek, je hart te openen en te ontdekken hoeveel klank er in jou woont die graag bevrijd wil worden.
Anja Lankamp is zangeres, zangpedagoge, vakleerkracht muziek voor kinderen en dirigente, maar heeft klank tevens leren ontdekken als middel tot zelfrealisatie. Zij heeft een holistische kijk op leven en stelt klank in dienst van het leven zelf.