Workshop “Zingen in het mooie Twentse land”

Een  programma vol verrassingen met “zingen” als hoofdmenu, opent alle harten, verlost alle klank die je wezenlijk bent, en laat je kwinkeleren zoals elke vogel in mijn voortuin dat van nature doet. Hij vraagt zich niets af, hij geeft zich gewoon over… en bejubelt zijn bestaan!

Remmingen afleggen, durven stromen, geluk voelen , dansen van vreugde, vrij zijn, klinken zoals je bent! De muziek in jou neemt het woord. Je zingt zoals je gebekt bent.

Kom je ook kwinkeleren?
Met culinaire verwennerij, mooie muziek, leuke mensen, goede gesprekken, zingen in de natuur, perfecte voorwaarden om tot klinken te komen!!
Je hoeft geen zangtalent te zijn om deze workshop te willen volgen, alleen de moed hebben om jezelf over te geven aan de kracht van muziek, je hart te openen en te ontdekken hoeveel klank er in jou woont die graag bevrijd wil worden.
Anja Lankamp is zangeres, zangpedagoge, vakleerkracht muziek voor kinderen en dirigente, maar heeft klank tevens leren ontdekken als middel tot zelfrealisatie. Zij heeft een holistische kijk op leven en stelt klank in dienst van het leven zelf.

Cadeaubon Zangles

U kiest een origineel cadeau voor iemand die:

  • U dierbaar is en die u de zangles van harte gunt..... 
  • Omdat u weet dat leren zingen een reeds lang gekoesterde wens is van iemand.....
  • Omdat u weet dat het duwtje in de rug op weg naar een eerste kennismaking met zingen wel gebruikt kan worden.....
  • Omdat u vindt dat iemand zichzelf dat niet zo makkelijk zou gunnen......
  • Omdat u weet dat dit cadeau gewoon op de allerbeste plek terecht zal komen......

Zingen maakt gelukkig, zingen verrijkt jezelf, zingen is een ontdekkingsreis, zingen houdt gezond, zingen is in verbinding staan met het mooiste deel van jezelf.

Een zangles cadeaubon ter waarde van € 25,= geeft recht op het volgen van één zangles van een half uur.

U kunt de bon bestellen door uw gegevens achter te laten op het contactformulier, of u stuurt een e-mail naar anjalankamp.fleringen@gmail.comTelefonisch bestellen kan ook via tel. nr. 0546 869 094

 

Zangles Cadeaubon aanvragen

13 + 6 =