Haalt U als werkgever wel voldoende “muzikale “klanken uit Uw personele bezetting?

Vormt Uw personeel een klinkend accoord?

Werkt zij in harmonie samen?

Zijn het solisten? Of zijn het uitgesproken koorleden?

Hoeveel muziek klinkt er in Uw organisatie?

En U, als werkgever, hoe leidt U het koor?

Hoe vaak ” repeteert ” U  het “samen klinken”?

Dit zijn vragen in beeldvorm gesteld, doch ze houden een realiteit in  die streeft naar meer en beter samenwerken op de werkvloer door te zingen en door klank te beleven. Dat zal zich door oefening  vertalen in meer resultaten, een betere werksfeer, minder verzuim,  beter leren luisteren en de inzet van “solisten” en “koorleden” op passende posities… Kortom, zingen is een middel om teambuilding te bevorderen in een workshop die voor vele doelgroepen een openbaring zal zijn!

In deze workshop leert U naar elkaar te luisteren, Uw stem te laten horen, andermans  “stem”  te waarderen, samen tot klinken te komen en te genieten van het samenwerken.  U leert te stromen,  remmingen af te werpen en de ander te ontmoeten in zijn wezen, daar waar de bron van kracht zal blijken te zijn. Daar waar je durft te klinken als jezelf, daar kun je de ander ontmoeten.

Anja Lankamp is een allround vakvrouw; zangeres, zangpedagoge, vakkracht muziek voor kinderen. Zij heeft klank leren ontdekken als middel tot zelfrealisatie. Zij biedt al jaren workshops aan  groepen van uiteenlopend karakter aan, van zangers tot fysiotherapeuten, van yogadocenten tot  managers. Zij lieten zich verrassen door Anja’s frisse, natuurlijke en zeer enthousiaste aanpak.

 

Cadeaubon Zangles

U kiest een origineel cadeau voor iemand die:

  • U dierbaar is en die u de zangles van harte gunt..... 
  • Omdat u weet dat leren zingen een reeds lang gekoesterde wens is van iemand.....
  • Omdat u weet dat het duwtje in de rug op weg naar een eerste kennismaking met zingen wel gebruikt kan worden.....
  • Omdat u vindt dat iemand zichzelf dat niet zo makkelijk zou gunnen......
  • Omdat u weet dat dit cadeau gewoon op de allerbeste plek terecht zal komen......

Zingen maakt gelukkig, zingen verrijkt jezelf, zingen is een ontdekkingsreis, zingen houdt gezond, zingen is in verbinding staan met het mooiste deel van jezelf.

Een zangles cadeaubon ter waarde van € 25,= geeft recht op het volgen van één zangles van een half uur.

U kunt de bon bestellen door uw gegevens achter te laten op het contactformulier, of u stuurt een e-mail naar anjalankamp.fleringen@gmail.comTelefonisch bestellen kan ook via tel. nr. 0546 869 094

 

Zangles Cadeaubon aanvragen

15 + 15 =