0546 - 869 094 [email protected]
Haalt U als werkgever wel voldoende “muzikale “klanken uit Uw personele bezetting?

Vormt Uw personeel een klinkend accoord?

Werkt zij in harmonie samen?

Zijn het solisten? Of zijn het uitgesproken koorleden?

Hoeveel muziek klinkt er in Uw organisatie?

En U, als werkgever, hoe leidt U het koor?

Hoe vaak ” repeteert ” U  het “samen klinken”?

Dit zijn vragen in beeldvorm gesteld, doch ze houden een realiteit in  die streeft naar meer en beter samenwerken op de werkvloer door te zingen en door klank te beleven. Dat zal zich door oefening  vertalen in meer resultaten, een betere werksfeer, minder verzuim,  beter leren luisteren en de inzet van “solisten” en “koorleden” op passende posities… Kortom, zingen is een middel om teambuilding te bevorderen in een workshop die voor vele doelgroepen een openbaring zal zijn!

In deze workshop leert U naar elkaar te luisteren, Uw stem te laten horen, andermans  “stem”  te waarderen, samen tot klinken te komen en te genieten van het samenwerken.  U leert te stromen,  remmingen af te werpen en de ander te ontmoeten in zijn wezen, daar waar de bron van kracht zal blijken te zijn. Daar waar je durft te klinken als jezelf, daar kun je de ander ontmoeten.

Anja Lankamp is een allround vakvrouw; zangeres, zangpedagoge, vakkracht muziek voor kinderen. Zij heeft klank leren ontdekken als middel tot zelfrealisatie. Zij biedt al jaren workshops aan  groepen van uiteenlopend karakter aan, van zangers tot fysiotherapeuten, van yogadocenten tot  managers. Zij lieten zich verrassen door Anja’s frisse, natuurlijke en zeer enthousiaste aanpak.