0546 - 869 094 [email protected]

Anja als “Anja Mouskouri”

Voor een optreden van de prachtige liederen van Nana Mouskouri  hoeft u niet ver weg te gaan, u kunt dichtbij  huis evengoed de Nederlandse “Anja Mouskouri”  gaan ontmoeten. EEN WARE LOOK A LIKE , zowel in stem als in uiterlijk!!!!  Klik op een van de beeld en geluid opnames van het optreden van 17 februari j.l om uzelf te overtuigen.

Anja is helemaal thuis in Griekenland en haar prachtige cultuur, haar tradities en natuurlijk de Griekse muziek, ze komt er vaak en graag. Zingt dan ook graag in de Griekse taal, die haar als nabij  voelt, kookt zelfs veel Grieks, verfde de tuinstoelen Grieks blauw ,  en heeft een deel van de leefstijl van de Grieken zich werkelijk eigen gemaakt….hoe bijzonder…..ze zegt dan ook: als het vliegtuig op Griekse bodem  landt , dan ben ik “thuis”.

Nana Mouskouri was vroeger al een idool van Anja, en hoe kan het anders, dan dat Anja als professioneel zangeres het een eer vindt om de muziek van Nana hier in Nederland te kunnen uitdragen?

Anja zingt zowel de Griekse liederen van Nana als mede de Engelstalige als  b.v  “Only love”,  If you go away,  There’s a place in my heart,   of b.v de Duitse “ Weisse Rosen aus Athen,  het Franse “Plaisir d’amour,  en allemaal even treffend!

Zij wordt aan de piano begeleid door Ynke Bron, haar vaste begeleidster.

“Anja Mouskouri” is te boeken voor een leuk intermezzo van ruim 30 minuten, b.v    in een avond programma, bij een diner, als verjaardagscadeau, een vereniging die iets ludieks wil meemaken, of…….als onderdeel van een avondvullend programma dat Anja en Ynke samen brengen onder de naam:   Anja op Visite. Een programma van twee uur incl. pauze,  met chansons, eigen geschreven liederen en gedichten, zelf gecomponeerde liederen in het Twents, en na de pauze licht klassieke werken, entertainment.