Muzikaal portret van een levenskunstenares met een mand vol mooie melodie├źn: van zelf geschreven chansons en Twentse liederen, gedichten van eigen hand, een klassieke aria , musical en lichte muziek tot haar geliefde Griekse liederen.

Een leven lang beroepsmusici├źnne , alle richingen van het zangersvak belicht, en doordrenkt met de wijsheid die het leven bracht. Het is het podium van Anja’s eigen levensverhaal, haar eigen theater.
Een avond vol passie in muziek gevat , anekdotes, een stukje levensbeschouwing en een enorm stuk humor op visite. Want Anja heeft letterlijk iets te vertellen! Niet optreden maar delen is de intentie van dit nieuwste programma.
Zingen is haar passie, zingen wees haar de weg, zingen verbindt haar met anderen, zingen leerde haar te leven met Hoofdletter. Daarmee bedoelt zij de wijze waarop zij het leven eert en uitdraagt. Haar stem verklankt het, haar expressie zet het kracht bij.
Met Ynke Bron aan de piano vormt zij een interessant duo dat in staat zal zijn een avond lang te boeien met een uniek en veelzijdig programma.

Anja op Visite is : achterover zitten, luisteren , genieten en verwonderen.