Muzikaal portret van een levenskunstenares met een mand vol mooie melodieën: van zelf geschreven chansons en Twentse liederen, gedichten van eigen hand, een klassieke aria , musical en lichte muziek tot haar geliefde Griekse liederen.

Een leven lang beroepsmusiciënne , alle richingen van het zangersvak belicht, en doordrenkt met de wijsheid die het leven bracht. Het is het podium van Anja’s eigen levensverhaal, haar eigen theater.
Een avond vol passie in muziek gevat , anekdotes, een stukje levensbeschouwing en een enorm stuk humor op visite. Want Anja heeft letterlijk iets te vertellen! Niet optreden maar delen is de intentie van dit nieuwste programma.
Zingen is haar passie, zingen wees haar de weg, zingen verbindt haar met anderen, zingen leerde haar te leven met Hoofdletter. Daarmee bedoelt zij de wijze waarop zij het leven eert en uitdraagt. Haar stem verklankt het, haar expressie zet het kracht bij.
Met Ynke Bron aan de piano vormt zij een interessant duo dat in staat zal zijn een avond lang te boeien met een uniek en veelzijdig programma.

Anja op Visite is : achterover zitten, luisteren , genieten en verwonderen.

Cadeaubon Zangles

U kiest een origineel cadeau voor iemand die:

  • U dierbaar is en die u de zangles van harte gunt..... 
  • Omdat u weet dat leren zingen een reeds lang gekoesterde wens is van iemand.....
  • Omdat u weet dat het duwtje in de rug op weg naar een eerste kennismaking met zingen wel gebruikt kan worden.....
  • Omdat u vindt dat iemand zichzelf dat niet zo makkelijk zou gunnen......
  • Omdat u weet dat dit cadeau gewoon op de allerbeste plek terecht zal komen......

Zingen maakt gelukkig, zingen verrijkt jezelf, zingen is een ontdekkingsreis, zingen houdt gezond, zingen is in verbinding staan met het mooiste deel van jezelf.

Een zangles cadeaubon ter waarde van € 25,= geeft recht op het volgen van één zangles van een half uur.

U kunt de bon bestellen door uw gegevens achter te laten op het contactformulier, of u stuurt een e-mail naar anjalankamp.fleringen@gmail.comTelefonisch bestellen kan ook via tel. nr. 0546 869 094

 

Zangles Cadeaubon aanvragen

3 + 12 =