Dirigente

zangeres, zangdocente, vakleerkracht muziek, dirigente & reisleidster
Uit pure liefde ontstond in de jaren dat ik nog werkzaam was als zangdocente bij de muziekschool te Oldenzaal een projectkoor dat bestond uit zangleerlingen. Dat werd een groot succes en voor zangleerlingen was het een toegevoegde waarde aan hun individuele zangles.

In 1998 begon ik met mijn werkzaamheden bij de muziekschool Emmen en nam een vrouwenkoor over van de toenmalige zangdocente.Vervolgens werd ik gevraagd een interkerkelijk koor te dirigeren en mijn enthousiasme voor dirigeren nam steeds meer toe. Hoewel ik geen koordirectie gestudeerd heb, ging het mij heel natuurlijk af. Dat koor, El Shaddai, heb ik zeven jaar gedirigeerd en ik heb er vele mooie concerten mee gegeven.

Ook heb ik 4 jaar het vrouwenensemble Nouveau van de Katholieke kerk van Reutum gedirigeerd.

Momenteel ben ik dirigente van Musical- en Operettevereniging Capriccio’97 in Borne, Overijssel, het gemengd koor JoyFul te Losser en van Compas Voices, een groot vrouwenpopkoor te Emmercompascuüm.

Cadeaubon Zangles

U kiest een origineel cadeau voor iemand die:

  • U dierbaar is en die u de zangles van harte gunt..... 
  • Omdat u weet dat leren zingen een reeds lang gekoesterde wens is van iemand.....
  • Omdat u weet dat het duwtje in de rug op weg naar een eerste kennismaking met zingen wel gebruikt kan worden.....
  • Omdat u vindt dat iemand zichzelf dat niet zo makkelijk zou gunnen......
  • Omdat u weet dat dit cadeau gewoon op de allerbeste plek terecht zal komen......

Zingen maakt gelukkig, zingen verrijkt jezelf, zingen is een ontdekkingsreis, zingen houdt gezond, zingen is in verbinding staan met het mooiste deel van jezelf.

Een zangles cadeaubon ter waarde van € 25,= geeft recht op het volgen van één zangles van een half uur.

U kunt de bon bestellen door uw gegevens achter te laten op het contactformulier, of u stuurt een e-mail naar anjalankamp.fleringen@gmail.comTelefonisch bestellen kan ook via tel. nr. 0546 869 094

 

Zangles Cadeaubon aanvragen

8 + 1 =